DJ School Noord-Holland verzorgt DJ workshops op locatie zowel in het kader van onderwijs (voor o.a. BSO’s, lagere en middelbare scholen en HBO’s) als voor commerciële en nonprofit organisaties. 

Het begint met ‘beatmatchen’, daarna komt ‘pitchen’ aan bod en voor je het weet heeft iedereen zijn eerste ‘cue-point’ gemaakt. Die termen klinken nu nog onbekend, maar onze ervaren leraren zorgen dat iedereen binnen een uur niet alleen de termen kent, maar deze ook direct kan toepassen in de mix. Onze DJ workshops zijn verbindend en educatief en leveren onvergetelijke herinneringen op voor alle deelnemers. De workshops die wij verzorgen worden uiteraard altijd in volledig overleg met de opdrachtgever georganiseerd en uitgevoerd. Neemt u hiervoor even contact met ons op, zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen om samen te komen tot een succesvol evenement.

DJ LES IS HET ULTIEME KINDERFEESTJE

Vier nu een uniek kinderfeestje samen met DJ School Noord-Holland. Leer met maximaal 10 vriendjes of vriendinnetjes de basis van het DJ zijn. Je begint met ‘beatmatchen’, daarna leer je ‘pitchen’ en nog voor de pauze heb je je eerste ‘cue-point’ gemaakt. Die termen klinken nu nog onbekend, maar onze ervaren leraren zorgen dat je binnen een uur niet alleen de termen kent, maar ook direct kunt toepassen bij jouw mix. Aan het einde van het feestje geeft de jarige een showtje weg aan het ‘publiek’ en krijgen alle kinderen een certificaat van DJ School Noord-Holland.

Reserveer het leukste kinderfeestje van Nederland!         
Inclusief:
– official teacher
– alle benodigde apparatuur 
– versterkt geluid
-op/afbouw op locatie
 
Duur: 1, 1,5 of 2 uur
Kosten:
1 uur € 19,- p.p. exclusief reiskosten
1,5 uur € 25,- p.p. exclusief reiskosten
2 uur € 32,50 p.p. exclusief reiskoste
BELEEF HET LEUKSTE (BEDRIJFS) UITJE MET DJ SCHOOL NOORD-HOLLAND.
 DJ School Noord Holland biedt een te gekke workshop voor bedrijven en andere geïnteresseerden in haar eigen studios in Purmerend. Tijdens de workshop leren de deelnemers onder andere ‘beatmatchen’, ‘pitchen’ en ‘cue’en’. Nu nog onduidelijke termen? Na een workshop met onze ervaren teachers hebben de deelnemers niet alleen geleerd wat deze termen betekenen, maar weten ze deze technieken al toe te passen op hun mixen.
Aan het einde van deze workshop gaat de groep samen een kort optreden verzorgen. Dit uitje is ook geschikt voor een vrijgezellenfeest, vriendenfeestje, gezinsuitje of een meidenavond. 
 

Interesse in een workshop of stand op locatie, een kinderfeestje of een workshop bij DJ School Noord-Holland? Neem contact met ons op door te bellen naar 0299769148, te whatsappen naar 0627097406 (Harold) of te mailen naar info@djschoolnoordholland.nl.

WhatsApp chat