Heb je er altijd al van gedroomd om zelf te kunnen produceren? Maak nu je droom werkelijkheid bij de DJ School Noord-Holland.
Tijdens onze lessen leer je alles over het produceren, arrangeren en de achterliggende muziektheorie. Wij werken met volgende programma’s:

 • Ableton Live
 • FL studio
 • Logic Pro X

Bij DJ School Noord Holland krijg je les van professionele Producers die nog steeds producties uitbrengen op bekende dance-labels in binnen- en buitenland . Deze professionals met jarenlange ervaring in het vak staan vandaag de dag nog steeds middenin de ‘scene’ en weten precies hoe ze jouw skills naar een hoger niveau moeten tillen. En door hun kennis en ervaring zal iedere cursus maatwerk zijn, aangepast op jouw niveau en jouw stijl!

Word jij de nieuwe superster producer? Er is maar 1 manier om daar achter te komen. Gun jezelf deze kans en volg voor maar € 35,- een proefles bij DJ School Noord Holland.

De Producer les is voor iedereen! Of je nu nog maar net begint, of al zelf bezig bent met produceren, wij kunnen je op elk niveau naar de volgende stap begeleiden.
Van jong (vanaf 8 jaar) tot oud. Man of vrouw, iedereen is welkom.

Plan snel een proefles in om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. De koffie of thee staat klaar!

Bij DJ School-Noord Holland zijn er 3 mogelijkheden om Productieles te volgen:

 • Muziekles Intro 

Maak kennis met het Produceren en leer de basis. De introductie cursus duurt vier uur en daarna kun je beslissen of je lessen wil blijven volgen bij DJ School Noord-Holland en stroom je automatisch door naar muziekles Basic.

 • Muziekles Basic

Wil je elke week op Productie les? Dat kan met de muziekles Next. In deze lessen komt alles aan bod dat je nodig hebt om volledige tracks te maken, te mixen en te masteren. Daarnaast zijn ze vrij in te vullen: de ene week produceren, de andere week DJ’en, of toch eens proberen te MC’en?

 • Muziekles Pro

Bij de Pro krijg je persoonlijke begeleiding op het hoogste niveau, waarbij je alles leert om als professioneel Producer aan de slag te gaan. 

 • Eendagscursus

Kom je van ver en kun je niet elke week op les? Plan dan een eendagscursus, waarin je op je eigen niveau in 6 uur tijd zoveel mogelijk leert om voor jou de volgende stappen te zetten! (ook te volgen in het weekend)

DJ School Purmerend is dagelijks geopend van 12:00 – 22:00 hierdoor kun je altijd op de voor jou beste tijd de les kunt volgen. Je lessen plan je in samen met je docent, zodat je les hebt wanneer jij wilt! (In bijzondere gevallen is het mogelijk om in het weekend les te volgen)


Wat kost het?

Er zijn bij DJ School Noord-Holland 4 mogelijkheden om Producer les te volgen.

 • Muziekles Intro (4 uur) € 99,00 
 • Muziekles Basic (per 4 uur) € 199,00 (Privé)
 • Muziekles Pro (per 4 uur) € 299,00 (Privé)
 • Eendagscursus (6 uur) € 299,00 (Privé)

Volg een proefles Producer
  [recaptcha]

  WhatsApp chat