Wat is er mooier dan zelf je eigen muziek maken? Maak nu deze droom werkelijkheid bij DJ School Noord-Holland en leer produceren, arrangeren en begrijpen hoe de achterliggende muziektheorie werkt. Wij geven les met de volgende programma’s (DAWs):

  • Ableton Live
  • FL studio
  • Logic Pro X
Je leert de fijne kneepjes van het vak van professionele producers die zelf al vele producties hebben uitgebracht op bekende dance-labels in binnen- en buitenland. Zij helpen jou een eigen stijl te ontdekken en je producties steeds verder te verdiepen. Door hun kennis en ervaring zal iedere cursus uiteraard maatwerk zijn. 
Heb je de ambitie om een goede producer te worden? Er is maar één manier om daar achter te komen. Gun jezelf deze kans en volg voor maar € 40,- een proefles of geef je meteen op voor één de onderstaande cursussen.
Producer les is er voor iedereen! Of je nu zelf al enige tijd bezig bent met produceren of het nog nooit hebt gedaan, wij helpen je op elk niveau een stap verder. Van jong (vanaf 8 jaar) tot oud. Man of vrouw.
Bij DJ School-Noord Holland zijn er 3 mogelijkheden om Productieles te volgen:

Producer introduction course
Maak kennis met het Produceren en leer de basis. De introductie cursus duurt vier uur en de basisvaardigheden worden behandeld, daarna kun je beslissen of je de producer lessen wilt blijven volgen bij DJ School Noord-Holland en stroom je automatisch door naar producer basics.

Producer basic level plus course
Heb je de eerste basisbeginselen van produceren onder de knie, maar wil je meer leren? Volg dan de producer basic level plus cursus. In deze cursus leer om volledige tracks te maken en te mixen en verkrijg je o.a. kennis van verschillende soorten plug-ins en hoe deze te gebruiken.

Producer advanced level course
Tijdens de producer advanced level course worden jouw reeds aanwezige vaardigheden stap voor stap naar een hoog niveau getild en leer je ook hoe je een track goed kunt masteren zodat je daadwerkelijk zelfstandig muziek kunt gaan uitbrengen.
Producer Pro course 
Bij de Pro krijg je persoonlijke begeleiding tot op het hoogste niveau, waarbij je alles leert om als professioneel producer aan de slag te gaan in de muziekbusiness.

Dagcursus

Kom je van ver en kun je niet elke week een les volgen? Plan dan een dagcursus, waarin je in 5 uur tijd leert hoe je jouw producties beter kan laten klinken. 

DJ School Noord-Holland is van maandag tot en met vrijdag geopend van 12:00 – 21:00 uur. Hierdoor kun je altijd op de voor jou beste tijd lessen volgen. De lessen plan je samen met de helpdesk die elke dag open is van 11.00 uur tot 20.00 uur in. (In bijzondere gevallen is het mogelijk om in het weekend les te volgen).


Wat kost het?

Er zijn bij DJ School Noord-Holland vijf producer cursussen die je kunt volgen. Indien gewenst kun je eerst een proefles volgen. Je kunt uiteraard ook meteen starten met een cursus zonder eerst een proefles te volgen. 

Proefles
(45 minuten)
Privéles € 40,-  |  Les met 2 personen € 22,- per persoon

Producer introduction course
(4 lessen van 60 minuten)
leeftijd jonger dan 21 jaar:
Privéles € 240,-  |  Les met 2 personen € 130,- per persoon
leeftijd vanaf 21 jaar:
Privéles € 260,-  |  Les met 2 personen € 140,- per persoon

Producer basic level plus course
  (4 lessen van 60 minuten)
leeftijd jonger dan 21 jaar:
Privéles € 240,00  |  Les met 2 personen € 130,- per persoon
leeftijd vanaf 21 jaar:
Privéles € 260,-  |  Les met 2 personen € 140 per persoon

Producer advanced level course (4 lessen van 60 minuten)
leeftijd jonger dan 21 jaar:
Privéles € 240,-  |  Les met 2 personen € 130,- per persoon
leeftijd vanaf 21 jaar:
Privéles € 260,-  |  Les met 2 personen € 140,- per persoon

Producer Pro course
Alleen individueel – Prijs en methode op aanvraag en uitvoering in gezamenlijk overleg 
Dagcursus (5 uur)
leeftijd jonger dan 21 jaar:
Privéles € 299,-  |  Les met 2 personen € 162,50 per persoon
leeftijd vanaf 20 jaar:
Privéles € 325,-  |  Les met 2 personen € 175,- per persoon

Volg een proefles Producer
    [recaptcha]

    WhatsApp chat