Masterclass Scratching and Advanced Skills met DJ DNS

dns

DJ School Noord Holland verzorgt naast demonstraties en showcases ook professionele seminars.

Met een groot aantal professionele DJ’s als leraren, staan wij garant voor interessante, leerzame maar vooral leuke masterclasses.
Het doel van onze masterclasses is om de deelnemers te laten kennismaken met advanced DJ-en. 
De deelnemers kunnen zich dan wagen aan de draaitafels en leren de beginselen van Turntablism o.a scratching, beatjuggling en trickmixing.
Deze eerste masterclasses worden gegeven door DJ DNS en bestaan o.a uit:
– Introductie 
– Equipment (Verschil in Set-up)
– Mixing
– Trick Mixing
– Live Mash-ups
– Scratching
– Advanced Skills
DJ DNS (Producer / DJ / Turntablist)
DJ DNS is een bekende in de dj & club scene. Hij won competities als DMC, ITF en Turntablized (3X ned. kampioen) en Redbull Thre3style World Finals in Chicago. (1X ned. kampioen). Daarnaast trad hij op en toerde hij met verschillende artiesten als Masta Ace (US), Extince en Diggy Dex. Ook maakte hij ontelbare mixtapes en verscheen met zijn scratches op verschillende albums van o.a Typhoon, Extince en top 40 pop acts als Krystl & Diggy Dex en speelde live mee met o.a het Metropole Orkest, Refreshed Orchestra en bij verschillende Big bands. De Masterclasses van DNS duren 2 uur per groep en zullen weer beginnen wanneer de maatregelen van de overheid dit toelaten in de grote zaal van onze nieuwe thuis basis poppodium P3 in Purmerend. 
Inschrijven voor de Masterclass is mogelijk door het sturen van een whatsapp bericht naar 0627097406 of een mail te sturen naar info@djschoolnoordholland.nl.
WhatsApp chat