Heb je er altijd al van gedroomd om voor uitverkochte zalen en stadions te staan? Maak nu je droom werkelijkheid bij de DJ School Noord-Holland.
Tijdens onze lessen leer je alles over het DJ-vak en de achterliggende muziektheorie.

Bij DJ School Noord Holland krijg je les van professionele DJ’s, Producers en MC’s die de beste clubs in binnen- en buitenland al gezien hebben. Deze professionals met jarenlange ervaring in het vak staan vandaag de dag nog steeds middenin de ‘scene’ en weten precies hoe ze jouw skills naar een hoger niveau moeten tillen. En door hun kennis en ervaring zal iedere cursus maatwerk zijn, aangepast op jouw niveau en jouw stijl!

Word jij de nieuwe superster DJ? Er is maar 1 manier om daar achter te komen. Gun jezelf deze kans en volg voor maar € 35,- een proefles bij DJ School Noord Holland.

De DJ les is voor iedereen! Of je nu nog maar net begint, of al 10 jaar optreedt, wij kunnen je op elk niveau naar de volgende stap begeleiden.
Van jong (vanaf 6 jaar) tot oud. Man of vrouw, iedereen is welkom.

Plan snel een proefles in om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. De koffie of thee staat klaar!

Bij DJ School Noord-Holland zijn er 3 mogelijkheden om DJ-les te volgen:

 • Muziekles intro

Maak kennis met het DJ’en en leer de basis. De introductie cursus duurt vier uur en daarna kun je beslissen of je lessen wil blijven volgen bij DJ School Noord-Holland en stroom je automatisch door naar muziekles Basic.

 • Muziekles Basic

Wil je elke week op DJ-les? Dat kan met de muziekles. In deze lessen komt alles aan bod. Techniek, platenkeuze, timing, leren werken met Rekordbox en nog veel meer.
Daarnaast zijn ze vrij in te vullen: de ene week produceren, de andere week DJ’en, of toch eens proberen te MC’en?

 • Muziekles Pro

Bij de Pro krijg je persoonlijke begeleiding op he hoogste niveau, waarbij je alles leert om als professioneel DJ aan de slag te gaan. 

 • Eendagscursus

Kom je van ver en kun je niet elke week op les? Plan dan een eendagscursus, waarin je op je eigen niveau in 6 uur tijd zoveel mogelijk leert om voor jou de volgende stappen te zetten! (ook te volgen in het weekend) 

DJ School Purmerend is dagelijks geopend van 12:00 – 22:00 hierdoor kun je altijd op de voor jou beste tijd de les kunt volgen. Je lessen plan je in samen met je docent, zodat je les hebt wanneer jij wilt! (In bijzondere gevallen is het mogelijk om in het weekend les te volgen)


Wat kost het?

Er zijn bij DJ School Noord-Holland 4 mogelijkheden om DJ les te volgen.

 • Muziekles Intro (4 uur) € 99,00  (Privé)
 • Muziekles Basic (per 4 uur) € 199,00 (Privé)
 • Muziekles Pro (per 4 uur) € 299,00 (Privé)
 • Eendagscursus (6 uur) € 299,00 (Privé)

Volg een proefles DJ  [recaptcha]

  WhatsApp chat