Of je nu een beginner bent en de eerste stappen wilt zetten als DJ, of al gevorderd bent en een hoger niveau wilt bereiken, wij helpen je om je doelen en dromen waar te maken. 
Tijdens onze lessen leer je alles over het DJ-vak en de achterliggende muziektheorie van professionele DJ’s, producers en MC’s. Deze professionals met jarenlange ervaring in het vak staan middenin de ‘scene’ en weten precies hoe ze jouw skills naar een hoger niveau moeten tillen. 
Wil je een goede DJ worden of weten waar je grenzen liggen? Vul dan het aanmeldingsformulier in of bel/whatsapp naar 0627097406 en geef je op voor een proefles of één van de onderstaande cursussen.
Onze DJ lessen zijn er voor iedereen, leeftijd of geslacht maakt niet uit, iedereen vanaf 8 jaar is welkom. Of je nu een absolute beginner bent, of al 10 jaar optreedt, wij begeleiden jou naar het volgende niveau.
Bij DJ School Noord-Holland zijn er naast de eerste proefles, vijf cursussen die je kunt volgen:

DJ introduction

Maak kennis met het DJ’en en leer de basis. De introductie cursus bestaat uit vier lessen van een uur en daarna kun je beslissen of je meer lessen wilt volgen bij DJ School Noord-Holland en stroom je door naar DJ Basics.

DJ Basics  

Wil je elke week DJ-les? In de DJ Basics course komt alles aan bod. Techniek, platenkeuze, timing, leren werken met Rekordbox en nog veel meer. Daarnaast zijn deze lessen vrij in te vullen: de ene week produceren, de andere week DJ’en, of toch eens proberen te MC’en?
Advanced DJ 

In de Advanced DJ course worden jouw reeds aangeleerde skills naar een hoger niveau getild en krijg je alle vaardigheden aangeleerd die nodig zijn om als DJ op te treden in elke club, groot of klein.  
Pro DJ course

Bij de Pro DJ course krijg je persoonlijke begeleiding tot op het hoogste niveau en leer je hoe je te ontwikkelen als professioneel DJ om vervolgens de top te bereiken. 
Daycourse

Kom je van ver en kun je niet elke week een les volgen? Plan dan een dagcursus, waarin je op je eigen niveau in zes uur tijd zoveel mogelijk leert om de volgende stap te zetten in het DJ vak.
DJ School Purmerend is van maandag tot en met vrijdag geopend van 12:00 tot 21:00. Hierdoor kun je altijd op de voor jou beste tijd de lessen volgen. De lessen plan je samen met de helpdesk die elke dag open is van 11.00 uur tot 20.00 uur in. (In bijzondere gevallen is het ook mogelijk om in het weekend les te volgen).


Wat kost het?

Er zijn bij DJ School Noord-Holland vijf cursussen. Indien gewenst kun je eerst een proefles volgen. Je kunt uiteraard ook meteen starten met een cursus zonder eerst een proefles te volgen. Je kunt indien je dat wenst ook per keer boeken, dan is de prijs iets hoger.
Proefles (45 minuten)
Heiloo en Purmerend
Privéles  € 45,-   |  les 2 personen  € 22,50 per persoon   

DJ Introduction (4 lessen van 60 minuten)
Heiloo
Privéles € 240,- | les met 2 personen € 130,- per persoon
Purmerend  
Privéles € 260,- | les met 2 personen € 140,- per persoon
Voor groepen prijs op aanvraag

DJ  basics (4 lessen van 60 minuten)
Heiloo
Privéles € 240,- | les met 2 personen € 130,- per persoon
Purmerend
Privéles € 260,- | les met 2 personen € 140,- per persoon
Voor groepen prijs op aanvraag

DJ Advanced (4 lessen van 60 minuten)
Heiloo
Privéles € 240,- | les met 2 personen € 130,- per persoon
Purmerend
Privéles € 260,- | les met 2 personen € 140,- per persoon
Voor groepen prijs op aanvraag

Pro DJ course
Alleen individueel – Prijs en methode op aanvraag en uitvoering in gezamenlijk overleg

Dagcursus (5 uur)
Heiloo
Privéles € 299,- | les met 2 personen € 160,- per persoon
Purmerend
Privéles € 350,- | les met 2 personen € 185 ,- per persoon

1 les van 60 minuten per keer boeken:
Heiloo:  
Privéles € 65,- | les met 2 personen € 35,- per persoon
Purmerend € 70,- | les met 2 personen € 37,50 per persoon

Volg een proefles DJ    [recaptcha]

    WhatsApp chat